ProBygg Adrian Czajkowski

ProBygg Adrian Czajkowski

Hjelper med|

om oss

ProBygg Adrian Czajkowski - totalrenovering av baderom og andre type renovering. Garanti for vår profesjonalitet. På ethvert trinn tilbyr vi faglig rådgiving, og hvert prosjekt tilpasser vi dine individuelle behov. Vi fokuserer på høy kvalitet til rimelig pris og kort realiseringstid. Vi bruker kun SINTEF og ARDEX godkjente byggematerialer av høy kvalitet. Bli kjent med bildene av våre oppdrag.

Probygg Adrian Czajkowski gjennomførte prosjektet med totalrenovering av min leilighet meget tilfredstillende. Kvaliteten på arbeidet, overholdelse av frister og kommunikasjon har vært intet mindre enn imponerende. Jeg har ved to anledninger tidligere pusset opp og har aldri opplevd like bra og gjennomgående kvalitet i alle ledd. Elektriker og rørleggere gjorde en utmerket jobb, men jeg vil spessielt fremheve kvaliteten på snekkerarbeidet. Topp!

Pasha Mehmed Kapic

Strålende fornøyd med arbeidet utført av ProBygg Czajkowski. God kommunikasjon og oppfølging underveis. Meget bra arbeid utført til god pris og overholdt tidsplanen med god margin. Anbefales!

Jens Langebrekke

Gjorde en utmerket jobb til en fornuftig pris.

Ivar Hansen

ProBygg Adrian Czajkowski fullførte innen avtalte tidsrammer og var ryddige og hyggelige.

Arne Kristoffersen

skriv referanser

Baderom

Hvis du drømmer om et funksjonelt og pålitelig utført baderom, betro oss med denne oppgaven. Jeg vil hjelpe deg med prosjektet, og senere vil vi realisere det på en faglig måte. ProBygg Adrian Czajkowski spesialiserer oss på flislegging og montering av sanitærutstyr. Hjertelig velkommen!

Renovering

Jeg er spesialist på omfattende renoveringstjenester. Jeg utfører solid all slags konstruksjon, renovering og etterbehandling: maling, tapetsering, flislegging, gips, gulv panel etc. Års erfaring har gjort det mulig for oss å oppnå en høy standard på utført arbeid. Alle bestillinger blir utført til rett tid og profesjonelt.

ProBygg Adrian Czajkowski

Org. 817 518 222

probyggczajkowski@gmail.com
Oscars Gate 78b, 0256 Oslo
kontaktskjema